Kedves Vendégeink!
Szeretettel várjuk Önöket vendéglőnkben, a megterített piros kockás abroszos asztalok hangulatos gyertyafényében,
aki pedig a kerthelyiségbe vágyik, hétvégente a hangulatosan berendezett,
fűtött sátorban megterített asztaloknál tud helyet foglalni.
Várjuk foglalásaikat és rendeléseiket az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: +36 1 397 2742
e-mail: nancsinenifoglalas@gmail.com
Cím: 1029 Budapest, Ördögárok u. 80.
nancsineni.hu
A szezonális ajánlaton kívül az állandó étlapunk teljes választéka is elérhető és rendelhető.
Szeretettel várjuk Önöket minden nap 12:00-22:00 óra között!
Náncsi Néni Vendéglője
Libanapi ajánlatunk kifulladásig…
2023. november 24-től
ELŐÉTELEK:
Friss ropogós libatöpörtyű (LM)
Ecetes lilahagyma salátával és friss kenyérrel.
3 570.-
Falusi sült kacsamáj zsírjában, hidegen
Ecetes lilahagyma salátával, paradicsommal és friss kenyérrel.
9 850.-
„Tunkedli”
Saját zsírjában pirított kacsamáj falatkák, kislábosban tálalva, friss kenyérrel és ecetes lilahagyma salátával.
6 750.-
LEVESEK:
Libaleves maceszgombóccal (LM)
Valamint puha libahússal, zöldségekkel és lúdgége tésztával.
3 980.- / 7 dl
Sütőtök krémleves
Néhány csepp őrségi tökmagolajjal és pirított tökmaggal tálaljuk.
2 620.- / 3,5 dl
ZÓNA ÉTELEK:
Libaleves maceszgombóccal (LM)
1 990.- / 3,5 dl
Vaslábosban sült sólet (LM)
2 830.-
Ludaskása (LM, GM)
3 370.-
Töltött káposzta (GM)
2 890.-
Gesztenyepüré (GM)
1 290.-
LIBA FŐÉTELEK:
Libalakodalmas (LM)
Ropogósra sült libacomb, egy szeletke roston sült kacsamájjal, párolt lilakáposztával, vörösboros aszalt szilvával,
sáfrányos almakompóttal és hagymás tört krumplival.
8 450.-
Friss kacsamáj párolt szőlővel
Egy éjszakán át Sherry-ben pácoljuk a kacsamájat, majd a rostlapon megsütjük.
A pácból mártást készítünk, amelyben a kimagozott szőlőszemeket megpároljuk.
Ezt adjuk a bundázott kalácsra tálalt illatos, ínycsiklandozó kacsamájhoz.
12 400.-
Roston sült kacsamáj szeletek
Sült almával, ropogósra sült hagymával és krumplipürével.
12 400.-
Ropogósra sült libacomb (GM)
Burgonyapürével és vörösborban párolt aszalt szilvával.
7 580.-
Vaslábosban sült sólet (LM)
Füstölt kacsamellel, töltött libanyakkal, gerslivel és benne főtt kemény tojással.
5 660.-
Ludaskása (LM, GM)
A libalevesben főtt zöldségeket, a zúzákat, az omlós husikat és a kacsamáj darabkákat lepirítom, majd a gombás rizzsel összekeverem.
Magukra hagyom őket a tűzhelyen, hogy összemelegedjenek. Párolt lilakáposztával, sáfrányos almakompóttal tálaljuk.
Végül a ludaskását egy szelet roston sült kacsamájjal megkoronázzuk.
7 540.-
SZEZONÁLIS AJÁNLATUNK:
Remegős kocsonya (LM,GM)
Fokhagymával, citrommal és őrölt pirospaprikával.
4 530.-
Örömpörkölt (LM,GM)
Azaz jó cupákos körömpörkölt. Kisség csípősen, főtt krumplival kínáljuk.
5 970.-
Panko morzsában ropogósra sült királygarnéla (10db, LM)
Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával
és édes chili szósszal tálalom ezt a könnyű finomságot.
7 090.-
Töltött káposzta (GM)
Mélytányérban tejföllel.
5 780.-
*Schär gluténmentes kenyér rendelhető.
*Az ételekben előforduló allergén összetevőkről szóbeli tájékoztatást adunk.
DESSZERTEK:
Gesztenyepüré (GM)
Tejszínhabbal.
2 580.-
Mákos guba mifélénk módra
Sok ópiummal, pirított kalácsból készítjük, majd a sütőben ropogósra megsütjük a tetejét.
Mellé meleg vaníliasodót adunk.
2 580.-
A legfinomabb francia Valrhona csokoládéból készült: csoki szuflé
Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé.
2 950.-
A számla végösszege 15 % szervízdíjat tartalmaz.