Libanapi ajánlat

Kedves Vendégeink!

Libanapokon is sok-sok finomsággal és szépen megterített asztalokkal fogadjuk Önöket vendéglőnben.

Foglalásaikat és rendeléseiket az alábbi elérhetőségeken várjuk:

Mobil: +36 30 162 31 20
e-mail: [email protected]
Cím: 1029 Budapest, Ördögárok u. 80.

A szezonális ajánlatunk mellett az állandó étlapunk teljes választéka is elérhető és rendelhető.

Szeretettel várjuk Önöket minden nap 12:00 és 22:00 óra között!

Náncsi Néni Vendéglője

„De szeretnék gazdag lenni,
Egyszer libasültet enni,
Jó ruhába járni kelni,
S öt forintért kuglert venni.”
– A 11 éves József Attila versének első strófája

 

Libanapi ajánlatunk 2025. október 31-től  kifulladásig…

ELŐÉTELEK:

Friss ropogós libatöpörtyű (LM)
Ecetes lilahagyma salátával és friss kenyérrel.
3 570.-

„Tunkedli”
Saját zsírjában pirított kacsamáj falatkák, kislábosban tálalva, friss kenyérrel és ecetes lilahagyma salátával.
6 750.-

Friss kacsamáj párolt szőlővel
Egy éjszakán át Sherry-ben pácoljuk a kacsamájat, majd a rostlapon megsütjük. A pácból mártást készítünk, amelyben a kimagozott szőlőszemeket megpároljuk. Ezt adjuk a bundázott kalácsra tálalt illatos, ínycsiklandozó kacsamájhoz.
9 850.-

 

LEVESEK:

Libamájleves
Porto-i borral ízesített, zsírtalan libahúsleves, egy szeletke pácolt, sült libamájjal és szarvasgombás daragaluskával.
3 850.-

Libaleves maceszgombóccal (LM)
Valamint puha libahússal, zöldségekkel és lúdgége tésztával.
4 380.-

Sütőtök krémleves (GM)
Néhány csepp őrségi tökmagolajjal és pirított tökmaggal tálaljuk.
2 890.-

LIBA FŐÉTELEK:

Libalakodalmas (LM)
Ropogósra sült libacomb, egy szeletke roston sült kacsamájjal, párolt lilakáposztával, vörösboros aszalt szilvával, sáfrányos almakompóttal és hagymás tört krumplival.
8 450.-

Roston sült kacsamáj szeletek
Sült almával, ropogósra sült hagymával és krumplipürével.
13 400.-

Ropogósra sült libacomb (GM)
Burgonyapürével és vörösborban párolt aszalt szilvával.
7 580.-

Vaslábosban sült sólet (LM)
Füstölt kacsamellel, gerslivel és benne főtt kemény tojással.
5 980.-

Libamelle vadasan
A zöldséges, pikáns páclében puhára pároljuk a libamellét, majd a zöldségekből vadasmártást készítünk. Meglocsoljuk tejföllel és vaslapon megsütött szalvétagombóccal tálaljuk.
6 780.-

Kemencében ropogósra sült pecsenye kacsa (GM, LM)
Párolt káposztával, hagymás tört burgonyával, sáfrányos almakompóttal és vörösboros aszalt szilvával.
7 580.- 1 fő részére/félben
15 160.- 2 fő részére/egészben

Ludaskása (GM, LM)
A libalevesben főtt zöldségeket, a zúzákat, az omlós husikat és a kacsamáj darabkákat hagymán lepirítom, majd a gombás rizzsel összekeverem. Magukra hagyom őket a tűzhelyen, hogy összemelegedjenek. Párolt lilakáposztával, sáfrányos almakompóttal tálaljuk.
7 540.-

SZEZONÁLIS AJÁNLATUNK:

Beefsteak citromos fűszervajjal (GM)
A huszonöt dekás steaket kívánság szerint sütöm, citromos fűszervajat és sült krumplit adok hozzá.
13 500.-

Hagymás bélszín (20 dkg, LM)
Tenyérnyi Argentín bélszínt hirtelen megsütök, a tetejére ropogósra sült hagymaboglyát rakok. Mellé sült krumplit adok.
12 900.-

Töltött káposzta (GM)
Mélytányérban tejföllel.
5 780.-

Panko morzsában ropogósra sült királygarnéla (LM)
Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával és édes chili szósszal tálalom ezt a könnyű finomságot.
7 390.-

Paprikás csirke tejföllel
(csontozott a gyerekek érdekében)
Galuskával kínáljuk. Nagykanállal enni a legjobb!
5 780.-

 

*Schär gluténmentes kenyér rendelhető.
*Az ételekben előforduló allergén összetevőkről szóbeli tájékoztatást adunk.

DESSZERTEK:

Gesztenyepüré (GM)
Tejszínhabbal.
2 580.-

Mákos guba mifélénk módra
Sok ópiummal, pirított kalácsból készítjük, majd a sütőben ropogósra megsütjük a tetejét. Mellé meleg vaníliasodót adunk.
2 580.-

A legfinomabb francia Valrhona csokoládéból készült: csoki szuflé
Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve,
kívül puha meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé.
2 950.-

A számla végösszege 15 % szervízdíjat tartalmaz.