Kedves Vendégeink!
Várjuk Önöket szeretettel és sok-sok finomsággal!
Amennyiben szeretnének tortát hozni hozzánk születésnap vagy más alkalom ünneplése céljából akkor kérjük, hogy kérjenek számlát a cukrászdában és hozzák el magukkal.
Asztalfoglalás és ételrendelés elvitelre:
Telefon: +36 30 162 31 20
e-mail: [email protected]
Cím: 1029 Budapest, Ördögárok u. 80.
Nyivatartás: 12:00-22:00 óráig minden nap
www.nancsineni.hu
A szezonális ajánlaton kívül az állandó étlapunk teljes választéka is elérhető és rendelhető.
Szeretettel várjuk Önöket!
Náncsi Néni Vendéglője
Szezonális napi ajánlatunk, 2025. február 14-től
LEVESEK:
MÁJGALUSKALEVES (LM)
Sárgarépával és petrezselyemmel.
2 780.-
FŐÉTELEK:
MANGALICA TARJA (GM)
A kemencében sült mangalica tarja szeletelve, hagymával, fokhagymával, paprikával és paradicsommal. Omlós, puha, finom lakoma, krumplipürével
és a pecsenye szafttal tálaljuk.
5 980.-
VELENCEI BORJÚMÁJ (GM)
Serpenyőben frissen sütött borjúmáj szeletek, fehérborban párolt vajas édeshagyma szeletekkel készítjük,
és burgonya gratin-nel tálaljuk.
6 350.-
VÖRÖSBOROS VADDISZNÓ PÖRKÖLT SZALONNÁS NOKEDLIVEL (LM)
Vaddisznólapockából készítjük kakukkfűvel, borssal, gyömbérrel, szegfűszeggel, fahéjjal, korianderrel, borókabogyóval, tárkonnyal és babérlevéllel.
6 650.-
SÁRGABORSÓ FŐZELÉK (LM)
Kakastaréj szalonnával vagy sült kolbásszal.
5 140.-
SÜLT KAKAS (GM)
Kemencében pirosra sült kakas, vajas petrezselymes burgonyával és a vele sült hagymákkal, fokhagymával és a saját zsírjával. Omlós, puha szaftos lakoma.
6 780.-
ARGENTIN STEAK (20 dkg)
Szarvasgombás libamájmártással
és krumplipürével tálaljuk.
13 500.-
FŐÉTELEK:
HAGYMÁS BÉLSZÍN (20 dkg, LM)
Tenyérnyi Argentín bélszínt hirtelen megsütök, a tetejére ropogósra sült hagymaboglyát rakok.
Mellé sült krumplit adok.
12 400.-
BORJÚLÁB RÁNTVA
Rizzsel és tartármártással.
5 980.-
TÖLTÖTT PIPICOMB
A csirkecombot megtöltjük egy tojásos, csiperkegombás, libamájas, zsemlés, petrezselymes könnyű töltelékkel, majd a kemencében piros, ropogósra sütjük és rizi-bizivel tálaljuk.
6 780.-
BORZAS BORDA
A krumplit lereszeljük, liszttel és tojással összekeverjük, majd egy gondolat fokhagymával illatosítjuk. A bordákat ezzel bundázzuk és forró olajban szép pirosra sütjük. Tálaláskor kevés tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal meghintjük és párolt rizzsel tálaljuk.
5 980.-
PAPRIKÁS CSIRKE TEJFÖLLEL
(csontozott a gyerekek érdekében)
Galuskával kínáljuk. Nagykanállal enni a legjobb!
5 780.-
PANKO MORZSÁBAN ROPOGÓSRA SÜLT KIRÁLYGARNÉLA (LM)
Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával és édes chili szósszal tálalom ezt a könnyű finomságot.
7 390.-
*Schär gluténmentes kenyér rendelhető.
*Az ételekben előforduló allergén összetevőkről szóbeli tájékoztatást adunk.
DESSZERTEK:
FARSANGI FÁNK
Saját főzésű sárgabarack lekvárral
980.- / db
GESZTENYEPÜRÉ (GM)
Tejszínhabbal.
2 580.-
Madártej (GM)
Sok vaníliával és habbal.
2 650.-
A LEGFINOMABB FRANCIA VALRHONA CSOKOLÁDÉBÓL KÉSZÜLT: CSOKI SZUFLÉ
Ínyenceknek való rafinált kis desszert, kis cserépedényben sütve, kívül puha, meleg tészta, belül forró, folyékony csokoládé.
2 950.-
ÚJDONSÁGOK:
ROPOGÓSRA SÜLT ÉDESBURGONYA HASÁBOK (LM, GM)
1 300.- / adag
*Schär gluténmentes kenyér rendelhető.
*Az ételekben előforduló allergén összetevőkről szóbeli tájékoztatást adunk.
Egy kiadós étkezés után jól esik egy finom, gyógynövényekből készült gyomorkeserű likőr
Az olaszok kedvence:
2 cl Nonino Amaro Quintessentia keserűlikőr
2 cl Fernet-Branca
Így ketten együtt egy konyakospohárban! Érdemes megkóstolni.
2 780.-
A németek kedvence:
Az Underberg gyomorkeserű, amely több mint 150 éve titkos eljárással készül, 43 ország válogatott gyógynövényeiből. Jellegzetes szalmapapírba göngyölt, 2 cl-es üvegben kínáljuk.
2 350.-
A számla végösszege 15 % szervízdíjat tartalmaz.